ALV goed bezocht en zeilplannen 2019 bekend gemaakt!

Op 27 januari 2019 werd de ALV van de RS Feva Klasseorganisatie gehouden in Huizen. De vergadering werd goed bezocht door zeilers en ouders uit het hele land. Tijdens de vergadering heeft het bestuur verantwoording afgelegd voor 2018 en zijn de zeilplannen voor 2019 bekend gemaakt.

Trainingen RS Fevaklasseorganisatie 2019

Het zeilseizoen wordt dit jaar geopend met een training in het weekend van 30/31 maart, ook zal het succesvolle meikamp weer een vervolg krijgen tijdens de meivakantie op 27/28/29/30 april en staat er een trainingsweekend gepland voor het ONK op 14/15 september.

Zeilwedstrijden in de RS Feva klasse 2019

Er zijn weer vele zeilmogelijkheden voor de zeilers op de verschillende niveaus van de combi wedstrijden tot de landelijke wedstrijden zoals de U4’s.  Natuurlijk kun je ook altijd mee doen op internationaal niveau, dit jaar wordt het EK gehouden in Le Havre van 30 mei t/m 2 juni en het WK wordt gehouden van 21 t/m 26 juli in Toscane in Italië. Een mooie vakantiebestemming aan de Tyrreense Zee. Voor het WK staan op dit moment al acht Nederlandse boten ingeschreven! Als hoogtepunt organiseert de Klasseorganisatie dit jaar het ONK op 20/21 september op de Braassem. De wedstrijden zijn te vinden op de websites van de organiserende commite’s en binnenkort op de website van de RS Fevaklasseorganisatie. Je kunt je al inschrijven voor de U4’s voor 2019!

Winnaars Nederlandse competitie 2018

Het team dat afgelopen jaar zeer constant heeft gepresteerd waren Luuk en Sjoerd de Wijn. Zij zijn dan ook de winnaars geworden van de Nederlandse competitie, met een goede tweede plaats voor  Imme Rijk en Itte Klimp en met als derde plaats Laura van den Acker en Femke van den Berg. Voor 2019 zijn er zeven wedstrijden aangemerkt voor de Nederlandse competitie: de 4 U4’s, DYR, Zeeland Regatta en het ONK. Doe mee en wie weet win jij volgend jaar de Nederlandse competitie!

Karten als afsluiting

Na de vergadering konden de zeilers hun energie kwijt op de Kartbaan. Ook daar waren er weer prijzen te verdienen. Een geslaagd evenement als start van het nieuwe zeiljaar!