Gezamelijke herfsttrainingen op Braassemermeer worden goed bezocht!

Vanaf de herfstvakantie wordt er door de WVA, WV Nieuwe Meer, WV Ijburg, WV Braassemermeer en KWS iedere zondag gezamenlijk getraind bij WV Braassemermeer. 14-18 teams gaan dan om 10 uur het water op om zich nu al voor te bereiden op de Boterletterwedstrijd in Rotterdam en het zeilseizoen 2019.

Meteen de eerste training was olympisch 470 zeilster Afrodite Zegers gasttrainer. Afgelopen zondag 49-er zeiler Manus Offerman. Door middel van filmmateriaal krijgen de zeilers veel feed back, en is er genoeg om komende zondagen aan te gaan werken. Er wordt iedere zondag een strak trainingsschema aangehouden: de trainers en zeilers arriveren om 9 uur, 9.30 voorbespreking en 10 uur het water op. Tussendemiddag is er een warme lunch in het clubgebouw, daarna weer voorbespreking, trainen en er wordt afgesloten met een aantal wedstrijdjes om het getrainde meteen in de praktijk te brengen. Uiteraard is er na afloop een nabespreking, tijd om bij te praten, nieuwe plannen te maken en rond 17.30 rijdt iedereen weer naar huis, maar kunnen de boten blijven staan voor de volgende training.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Kijk dan ook op onze Facebook-site en neem contact met ons op via email hidden; JavaScript is required of email hidden; JavaScript is required.