Herfstvakantie trainen in RSFeva op Sneek

Herfstkamp Sneek – Doe je mee in de RS Feva?

Tijdens de herfstvakantie in regio’s Noord en Midden – 21 t/m 26 oktober – organiseert Jeugdwedstrijdzeilen Noord (JWZ) het herfstkamp in Sneek. Deze week is in het Noorden elk jaar weer één van de hoogtepunten. JWZ is enorm blij met de vele aanmeldingen van Optimist-, Laser- en Splash-zeilers. Het belooft een levendige boel te worden! Ook voor de RS Feva zeilers is er nu de kans om vijf dagen lang volop te trainen en grote stappen te maken. Ook teams uit andere delen van Nederland zijn van harte uitgenodigd! Alle onderdelen van het wedstrijdzeilen komen voorbij met natuurlijk de specifieke technieken van de RS Feva.

Het verschil met afgelopen jaren is dat er naast de Roerkoning een comfortabele ‘hotelboot’ is gehuurd. De Optimist-zeilers verblijven zoals gebruikelijk in de Roerkoning. De hotelboot is speciaal voor de oudere jeugdzeilers (Splash, Laser, RS Feva). Er is zijn hiermee nog 20 kamers, een eigen bar en een gezellige gezamenlijke chill-ruimte voor het avondprogramma. Dus niet om 20:30 uur naar bed omdat het stil moet zijn voor de Optimist-zeilers, het mag wat later worden dit jaar…

JWZ organiseert dit kamp, de KWS stelt een trainer beschikbaar die ruime ervaring heeft met de RS Feva. Om de kosten zo laag mogelijk te houden vragen we van ouders om ook een dag bij te dragen in bijv. het koken, schoonmaken of walhulp.

page1image1617792
page1image3819232
page1image3836480


Gaat door bij minimaal: 3 boten; 6 zeilers

Zondagmiddag 21 t/m vrijdag 26 oktober
Starteiland Sneekermeer, Trainingscentrum ‘De Roerkoning’
€ 295,- per persoon all-inclusive (eten, drinken, slapen, pont vervoer naar het eiland etc.). Degenen met een KWS-boot dragen daarnaast nog boothuur af.
Zo spoedig mogelijk zodat iedereen snel weet of het door kan gaan email hidden; JavaScript is required

Als je zelf niet komt weet je misschien andere RS Feva zeilers die interesse hebben. Stuur hen dit bericht a.u.b. door! Alvast bedankt.