Jaarkalender 2018 gereed

De kalender op de website staat weer vol met allerlei activiteiten en mooie zeilwedstrijden! Pak je agenda en kijk waar je dit jaar aan mee wilt doen.

Zo kun je op 17 en 18 maart deelnemen aan de eerste klassetrainingen. Een goede manier om je voor te bereiden op het zeilseizoen. De eerste wedstrijden beginnen rond de Pasen en voor een zestal boten staat het WK RS Feva 2018 in Florida al een lange tijd in de agenda. Natuurlijk kun je ook in Nederland varen en meedoen aan het Paasevenement van KWV de Kaag.

Vind je het leuk om wedstrijd te varen en te zien of je de beste RS Feva zeiler van 2018 kunt worden? Doe dan mee aan de Nederlandse competitie. Voor de Nederlandse competitie tellen dit jaar de volgende wedstrijden mee: U4’s serie, DYR, Combi Vinkeveen, Combi De Maas en het ONK Bruinisse.

Naast de Nederlandse wedstrijden kun je ook de uitdaging aangaan om met de Europese wedstrijden mee te doen. Een aanrader is de Eurocup 3 (Nationals) en het EK in Weymouth.

Zeil je nog niet zo lang in de RS Feva, dan is het altijd leuk om aan de combi wedstrijden mee te doen in de regio Amsterdam of Rotterdam. Op de kalender staan alleen de combi van Vinkeveen en De Maas vermeld, de overige wedstrijden zijn te vinden op:

http://www.combiamsterdam.nl

http://www.combi-rotterdam.nl

 

Veel zeilplezier!