Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

U4 Muiderzand

4 mei 2019 @ 08:00 5 mei 2019 @ 16:00

Het eerste United 4 weekend van 2019 is bij het RTC Regatta Center Muiderzand in de Marina Muiderzand in Almere-Poort. De United 4 Muiderzand vindt plaats in het weekeinde van 4 & 5 mei 2019. De zeilers varen voor Muiderzand op het Markermeer. De Stichting United 4 Sailing is bijzonder blij na 7 jaar weer terug te keren naar Muiderzand.

United 4 Sailing heeft hiermee ook een stap gezet om de vier zeilwedstrijdevenementen, naast Medemblik en Workum, ook weer op drie verschillende locaties te laten plaatsvinden. De United 4 Muiderzand beschikt over een  mooi ‘grootwater’ zeilgebied. Daarnaast is Muiderzand ook een mooie centrale locatie met fantastische faciliteiten. De locatie is bijvoorbeeld vanuit Arnhem, Rotterdam, Haarlem en Sneek met één uur reistijd bereikbaar en is er een NS station op loopafstand.

De United 4 evenementen behoren tot de grootse zeilwedstrijden van het land.

Ruim 450 boten met zo’n 500 zeilers varen viermaal per jaar een heel weekend in verschillende zeilklassen hun wedstrijden. Bij een United 4 zijn circa 1.000 zeilliefhebbers betrokken in de organisatie, of als coaches, ouders en gezins- of familieleden. Naast de Nederlandse topzeilers doen er ook zeilers uit de ons omringende landen mee. Voor veel zeilklassen zijn de United 4 wedstrijden onderdeel van de nationale selecties.

Inschrijven via: sailing today

€80 tot 1 mei 2019 daarna 90 euro

IJmeerdijk 4
Almere, 1361AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Click to access the login or register cheese