Klassetraining 14 & 15 september 2019 WV Braassemermeer

Dit keer zal Jeske Kisters er twee dagen bij zijn, die jullie nog kennen van Muiderzand, om jullie onder andere de ins & outs van strategie verder bij te brengen, met elkaar tactische situaties te behandelen en te praten over teamwork en -building. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het maken van een handige, bruikbare locatie-analyse van het Braassemermeer, die jullie kunnen inzetten volgende week!
Planning voor het weekend ziet er als volgt uit:10:00 uur Voorbespreking (opgetuigd, nog niet omgekleed)13:00 uur Lunch met (de)briefing18:00 uur Einde trainingsdag
Neem in ieder geval mee:

  • Sportkleding & sportschoenen (hardloopspullen)
  • Voldoende (warme) zeilkleding
  • Je boot en alle benodigdheden
  • Lunch en voldoende eten & drinken voor op het water
  • Boekje/schrift en pen/potlood
  • Bereid een set vragen voor die je graag wilt stellen (die je nog beter maken)!

Voor brengende, halende ouders/verzorgers, let op: er is een kermis in Roelofarendsveen, daarom is het aan te raden via Oude Wetering de zeilvereniging aan te rijden (of via een andere route die niet door het centrum van ‘Roelofarendsfissa’ gaat). 
Mochten er blessures, medische bijzonderheden of andere belangrijke zaken zijn die we moeten weten, kun je dit altijd laten weten aan Coen de Vries via email hidden; JavaScript is required of +31 6 27 44 02 70.Wij hebben er erg veel zin in, tot morgen (en/of zondag)!
Jeske KistersTijmen BeemsterCoen de Vries