ONK RSFeva 2019 op 21 & 22 september 2019 bij WV Braassemermeer

Na een schitterende DYR en fantastisch WK RSFeva met veel Nederlandse deelnemers waar gestreden werd, maar ook veel gezelligheid bij de BBQ en op het strand en in het zwembad was, wordt er aan het einde van het seizoen 2019 voor alle RSFeva zeilers weer een zeer sportief en gezellig Open Nederlands Kampioenschap RSFeva georganiseerd. Dit kampioenschap is bedoeld voor alle zeilers. Van beginnende RSFeva zeilers tot gevorderden, als ook voor zeilers uit andere klassen die wel eens een wedstrijd in de RSFeva willen varen. Dit jaar wordt het ONK RSFeva georganiseerd door de WV Braassemermeer in samenwerking met de RSFeva klasse-organisatie.

Inschrijven kan via https://www.Sportinschrijving.nl voor 80€ per boot voor het gehele weekend. Uiteraard dienen alle deelnemers wel lid te zijn van de RSFeva klasse-organisatie.

Op zaterdagavond zullen we weer een gezamenlijke maaltijd organiseren voor alle deelnemers en hun ouders, broers en zussen.

We gaan er alles aan doen om er weer een onvergetelijk mooi weekend van te maken. Je kunt bij WV Braassemermeer met een camper op de parkeerplaats overnachten, wil je hiervan gebruik maken, meld je dan hiervoor aan bij WV Braassemermeer.