Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Marina Muiderzand

036-5369151||https://www.marinamuiderzand.nl/

Over de haven

Water, boten en strand… Marina Muiderzand heeft alles voor liefhebbers van water en varen. Snelle wedstrijdzeilers, zonaanbidders en natuurliefhebbers: welkom aan boord!

Marina Muiderzand, gelegen tegen de duinen van Almere, biedt alles wat een echte watersporter verlangt. Deze jachthaven is de perfecte uitvalsbasis om te varen op het IJmeer, het Markermeer, het IJsselmeer en de Randmeren.

Thuishaven voor 950 zeilboten, motorboten en jachten…
Marina Muiderzand biedt 950 ligplaatsen voor boten met een diepgang tussen de 3 en 5 meter. Op het mooie, schone terrein van de haven vindt u alle voorzieningen en services die u nodig heeft, van scheepsbenodigdheden en minimarkt, tot botenlift en werkplaats. Comfortabel en gezellig!

…voor 450 catamarans…
Direct naast de jachthaven ligt het grootste catamaranstrand van Europa. Er zijn ruim 450 ligplaatsen op het strand voor catamarans tot 6 meter lengte. Veel wedstrijdzeilers hebben hier hun boot liggen om te oefenen op het IJmeer. In Sail-Today, de gezellige beachclub, kunt u even bijtanken of terugkijken op een spectaculaire dag op het water.

…en voor liefhebbers van zand en water!
Aan de andere kant van de jachthaven vindt u Strandbad Duin: een heerlijke plek aan het water met een eigen vuurplaats, houten speelmogelijkheden, een doe-het-zelf pontje en natuurlijk véél ruimte voor een heerlijke dag in de zon. Met prachtig uitzicht over het mooie IJmeer…

  • Jachthaven: ligplaatsen (passanten & ligplaatshouders) – trailerhelling – tanken – reparaties & onderhoud – boodschappen & scheepsbenodigdheden – wasserette –  3 sanitair gebouwen – water & stroom – hijsen/liften – wifi – winterstalling
     
  • Voorzieningen: catamaranstrand met ligplaatsen – Strandbad Duin (zwemmen en zonnen) – eten & drinken (restaurant en snackbar) – terras – boodschappen – bijzonder overnachten – zeilschool –fietsverhuur- E-bikes – speelplekken voor de kids – waterpret – kanohuur – catamaranhuur – evenementen
     
  • Omgeving: fiets- & wandelroutes rondom de Oostvaarders- en Lepelaarsplassen – kunst, design & cultuur in Naarden Vesting – Muiderslot – varen naar Forteiland Pampus – dagje Almere – dagje Amsterdam – en nog veel meer!
  • Er zijn geen resultaten gevonden.