Rs Feva klassetraining/ racetraining 5 + 6 september 2020 in Muiderzand

Beste zeilers en ouders,

Eindelijk ook goed nieuws!

Het Feva evenement op 5 en 6 september gaat door. Volgend weekend gaan we zeilen op groot water en wel in Muiderzand. De jachthaven in Muiderzand is zo gastvrij om de Feva’s te ontvangen.

Om ieders veiligheid te garanderen is er een Coronaprotocol gemaakt.

Wat gaan we doen? 

De 3 hoofdtrainers hebben een uitdagend programma gemaakt, training o.l.v. toptrainers en wellicht zelfs een paar wedstrijdjes om vooraf aan het ONK je kansen in te schatten 🙂

Op de zeil locatie is geen avondprogramma mogelijk.

Locatie: Jachthaven Muiderzand, Marinaweg 26, 1361 AA Almere

Inschrijving: Als je nog niet ingeschreven staat doe dit dan snel via www.sportinschrijving.nl, 80 euro per weekend per boot.

Wanneer je inschreven staat ontvangen de deelnemers een e mail met het Coronaprotocol met maatregelen, gedragsregels voor zeilers en ouder, het verloop van de activiteit en het gebruik van de locatie.

Omdat Muiderzand een commerciële haven is, moet er havengeld betaald worden voor de bootjes en RIBS. De kosten hiervoor zijn 6 Euro per dag, 12 Euro per weekend en 16 Euro per week. 

Als we 3 weekenden komen, dan hoeven we maar 2x het week tarief te betalen en is dus voordeliger. 

Graag willen we vragen om aan de regio coördinator door te geven of je je bootje laat liggen en onderstaand formulier in te vullen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckJtoZtT11GgKKlBxuaLLuir4XJKmQjFMPA8ORyf0JkZVwfA/viewform?usp=sf_link

Op het formulier wordt ook gevraagd naar het kenteken van de auto, deze hebben we nodig om je toegang tot het terrein te kunnen geven. 

Voor regio Midden & Rotterdam zal de afrekening via de regioafrekening geregeld worden, dus niet per Tikkie zoals vermeld op het formulier.

We hopen jullie allen te verwelkomen op Muiderzand voor een mooi klasse evenement.