Update Rs Feva evenementen komende weekenden

Corona Virus Zeilen

Beste zeilers en ouders van zeilers,

Nadat bekend werd dat de U4 in Workum niet door kon gaan zijn wij als bestuur van de klasse organisatie druk bezig geweest om een alternatieve wedstrijd te organiseren op een andere locatie op 5 en 6 september en te zoeken naar een locatie voor de klasse training op 29 en 30 augustus. 

Zeilvereniging Braassemermeer was bereid om de organisatie van de Corona cup (5-6 sept) op zich te nemen. We werden echter ingehaald door strengere Coronamaatregelen en een nieuw protocol vanuit het watersportverbond cq NOC/NSF (21-8). Dit betekende wij eergister (dd 24-8-20) hoorden dat de zeilvereniging Braassemermeer helaas vanuit de gemeente om meerdere redenen geen vergunning kreeg om beide evenementen te organiseren. 

Meerdere zeilverenigingen hebben aangegeven geen nieuwe evenementen te willen organiseren op zo’n korte termijn en het blijkt het ook niet mogelijk te zijn om bij een zeilvereniging een klasse training, geschikt voor onze klasse waarbij o.a. kinderen vanuit verschillende regio’s bij elkaar komen om te trainen, op korte termijn te organiseren.

Wij zijn helaas genoodzaakt om de klassetraining het komende weekend 29-30 augustus  en de Coronacup 5-6 september niet door te laten gaan. 

De klasse organisatie en de 3 hoofdtrainers Coen, Tijmen en Tim zijn bezig om toch een leuk zeilweekend op 5 en 6 september te organiseren zodat we als Rs Feva klasse toch gezamenlijk kunnen zeilen daarover volgt meer informatie wanneer dit definitief is. 

De zeilers die zich ingeschreven hadden voor de klassetraining krijgen het inschrijfgeld teruggestort.

De inschrijving voor het weekend van 5-6 september blijft openstaan op www.sportinschrijving.nl

Het ONK en de U4 in Medemblik zullen vooralsnog gezeild worden.

Jullie horen nog van ons en blijf gezond.