Teams

Om deel te nemen aan de wedstrijden hoef je geen lid te zijn van een team. Wel is het voor de ‘grootwater’ wedstrijden aan te raden om ondersteuning te hebben van een coach. Mocht je zelf geen lid zijn van een team, vraag dan aan iemand van de klasse-organisatie of je bij een deelnemend team kunt aansluiten.

Team Sneek

De KWS ziet de RS Feva als een zgn. ‘doorstroomboot’ waar je veel nieuwe ervaringen op kunt doen. Vanuit de Optimist of Flits wordt de RS Feva actief aangeboden en het team levert al jaren goede prestaties op de U4’s, EK’s en WK’s.

Team Rotterdam

Team Rotterdam, van stichting World Port Sail (WPS), is een samenwerkingsverband van vijf Rotterdamse zeilverenigingen. Met als doel: faciliteren van alle activiteiten die de zeilsport in Rotterdam ten goede komt. Team Rotterdam traint naast de Kralingse Plas ook op de verschillende wedstrijd wateren, zoals bij Workum en Medemblik. Team Rotterdam doet mee aan verschillende wedstrijden van de Combi Rotterdam, maar ook de landelijke wedstrijden zoals U4’s en DYR. Er wordt ook in het buitenland gevaren, zo hebben boten meegedaan aan de Nationals 2018 in Weymouth, Travemünde 2018 en EK 2018 Weymouth.

Team WVA

Team WVA heeft de Vinkeveense Plassen als thuiswater. Momenteel zijn er meerdere actieve wedstrijdboten, die deelnemen aan landelijke wedstrijden zoals de U4’s en DYR. Daarnaast wordt er ook deelgenomen aan internationale wedstrijden. Zo was WVA goed vertegenwoordigd op het EK 2018 in Weymouth met vijf boten!

Team Kaag

Team Kaag heeft de Kaagse Plassen als thuisbasis, waar al een aantal jaren de Internationale Paaswedstrijden worden gehouden. Naast de Combi Amsterdam wordt er ook deelgenomen aan landelijke wedstrijden.

Team De Maas

Team De Maas  traint op de Kralingse Plas. Naast de Combi Rotterdam wordt er ook deelgenomen aan landelijke wedstrijden zoals de DYR.

Feva Racing Team Braassemermeer

Naast de al bekende RTB’s voor Optimist en Laser, biedt WV Braassemermeer ook een Team voor de RS Feva aan. Je kunt eerst een boot huren om eens te kijken of het zeilen in een RS Feva iets voor je is. Het FRTB heeft een samenwerking met Regio Midden waarin meerdere Fevazeilers van verschillende verenigingen samen trainen en wedstrijden in binnen- en buitenland bezoeken.
De wereldkampioenen (familie) 2019 zijn lid van het FRTB.

Regio Midden

Regio Midden is een samenwerkingsverband van diverse verenigingen in het midden van het land.