7-8 oktober: Feva Masterclass plus Opstapdag bij KWVL Loosdrecht

13 september 2023 om 13:34

Regio Midden van de Nederlandse RS Feva Klasse organiseert op 7 en 8 oktober een RS Feva-masterclass bij KWVL in Loosdrecht. Speciaal voor zeilers uit andere klasses (zoals Optimisten) die wel eens willen weten hoe een RS Feva vaart, is er op 7 oktober een opstapdag. Het definitieve programma wordt nog bekendgemaakt.

De RS Feva is een tweepersoonsboot voor zeilers vanaf 12 jaar. Je leert samenwerken, varen met balans en ‘vliegen’ met een gennaker. De boot is dus een ideaal vervolg op de Optimist. Met ervaring in de Feva stromen veel zeilers door naar de 29er, RS500 en Olympische 49er.

Vlieg jij binnenkort ook in een Feva?

Van Optimist naar Feva

De opstapdag in Loosdrecht duurt waarschijnlijk een ochtend en wordt speciaal ingericht op jonge zeilers die nu in andere klasses varen. Je krijgt uitleg over wedstrijdzeilen en mag meevaren met ervaren Feva-wedstrijdzeilers. Natuurlijk is er ook een informatief programma voor de ouders met uitleg over wat het inhoudt om wedstrijden te varen.

Recreatieve Feva-zeilers die nog niet zo veel ervaring hebben met wedstrijdzeilen, zijn ook van harte welkom.

Aanmelden

Aanmelden voor deze ochtend in Loosdrecht kan via onderstaand formulier. Zodra het definitieve programma bekend is, laten we het je weten. Als je niet op 7 oktober kunt komen, vul je dat ook in. Later dit jaar organiseren we nog een opstapdag.

Ik kom naar de Feva-opstapdag op 7 oktober

    Ik zeil al in een RS FevaIk wil gaan zeilen in een RS Feva

    Ja, ik komIk kom liever naar een andere opstapdag