RS Feva Worlds 2024 Bruinisse

De RS Feva World Championships wordt dit jaar in Nederland gehouden van 26 juli tot en met 1 august 2024. Jaarlijks doen al veel Nederlandse Feva-zeilers mee aan dit internationale event, maar dit jaar willen we natuurlijk een extra groot Oranje team afvaardigen. Wil je ook meedoen, meld je dan aan bij RS Feva Klasse Nederland.

Inschrijven RS Feva Worlds

De wedstrijden zijn op basis van open inschrijving dus alle Feva-zeilers kunnen meevaren. Na het succes van 2023 met 211 deelnemende boten, is de (hoopvolle) verwachting dat dit aantal in 2024 wordt overtroffen. Kijk hier voor een impressie van de RS Feva Worlds 2023 in Follonica, Italië. De inschrijving voor het event is geopend, dus als je je al wilt inschrijven kan dat op de site van RS Feva International.

Inschrijven RS Feva Worlds 2024

Oranje zeilers van Team NED

Nederlandse Feva-zeilers doen van 26 juli tot en met 1 augustus als Team NED mee aan RS Feva Worlds in Bruinisse. In de dagen voorafgaand trainen we als team met de coaches en tijdens het event trekken we samen op. Net als afgelopen jaren in Weymouth, England en Follonia, Italië wordt de RS Feva Worlds in Bruinisse zeker weer een super leuk en leerzaam evenement voor alle zeilers.

RS Feva Klasse Nederland en Team NED organiseren ook sociale activiteiten en allerlei zaken voor en met de zeilers, coaches en ouders. We rekenen op een groot Oranje team. Zeil je nog niet in een regioteam van onze klasse en wil je ook aansluiten bij Team NED, laat het ons weten via onderstaand formulier of mail het bestuur van RS Feva Klasse Nederland.

Meezeilen met Team NED

    Ik ben niet aangesloten bij een regioteam van RS Feva Nederland en wil met Team NED meedoen aan RS Feva Worlds 2024 in Bruinisse.

    Ik zeil al in een RS FevaIk wil gaan zeilen in een RS Feva

    Team NED bij RS Feva Worlds 2023 in Follonica

    De RS Feva Worlds werd in 2023 gehouden in Follonica, Italië. Met 24 Nederlandse zeilers hadden we een mooie gezellige Oranje delegatie in de warme Italiaanse badplaats. Kijk hier voor een impressie.