Sponsors

 • Aquavitesse
  Jachthavenweg 74
  4311 NC Bruinisse

  0111 48 20 39
  info@aquavitesse.nl
  aquavitesse.nl

  Aquavitesse is sinds 1978 uitgegroeid tot een compleet watersportbedrijf. Naast zeillessen voor aan jeugd en volwassenen kun je er ook terecht voor een verhuurvloot van kano’s, zeiljachten, SUP’s en sloepen. Aquavitesse is aangesloten bij het CWO, de HISWA en het NPJ.

 • Magic Marine
  Industriestraat 29a
  3281 LB Numansdorp

  0186 65 86 86
  info@kogros-sport.nl
  kogros-sport.nl

  Magic Marine ontwerpt, ontwikkelt en realiseert zeilkleding voor zeilers met een passie voor de sport, ongeacht of het gaat om races winnen of optimaal genieten van de omstandigheden. Magic Marine wordt in Nederland geleverd via distributeur Kogros Sport & Fashion, gespecialiseerde producten van A-merken met een eerlijk en kloppend verhaal.

 • Ron Meijer Marine Services

  Ron Meijer Marine Services is het adres voor onderhoud aan ribs en motoren, de aanschaf van accessoires en vakkundig onderhoud en reparatie van boten. Ron Meijer heeft een goed ingerichte werkplaats zodat een boot na reparatie of onderhoud weer veilig op het water kan met onderdelen van gerenommeerde merken die kwaliteit en garantie garanderen.

 • Sailwise
  Bierkade 1
  1601 KR Enkhuizen

  0228 35 07 56
  info@sailwise.nl
  sailwise.nl

  Sailwise organiseert actieve watersport en vakanties voor mensen met een beperking. Onze deelnemers, bemanning, vrijwilligers en sponsors weten dat watersporten bij SailWise meer is dan een leuke tijd op het water of lekker op vakantie gaan. Onze activiteiten dragen bij aan zelfredzaamheid en zelfvertrouwen.

Terug naar Over ons