Lidmaatschap

De RS Feva klasseorganisatie is een vereniging met leden en een gekozen bestuur. Alle RS Feva-zeilers die meedoen aan de activiteiten van de klasseorganisatie (zoals klassetrainingen, wedstrijden, het Open Nederlands Kampioenschap), moeten lid zijn van de klasseorganisatie. Dat geldt voor zowel de stuurman als de bemanning.

Lidmaatschapsvormen

De klasseorganisatie kent de volgende lidmaatschapsvormen:

 • zeilend jeugdlid – 50 euro per jaar*
 • begunstiger: minimaal 30 euro per jaar
 • ereleden: gratis

* bedragen gelden per kalenderjaar, er geldt geen pro-rato regeling

Stemrecht

Gewone leden, ouderleden, begunstigers en ereleden hebben actief en passief stemrecht. Junior-leden hebben stemrecht, uit te voeren door hun ouders of wettelijke vertegenwoordigers.

Inschrijfformulier

Je kunt op elk moment in het jaar lid worden van de klasseorganisatie. Voor minderjarigen moet één van de ouders/verzorgers het inschrijfformulier ondertekenen. Het lidmaatschap opzeggen, dient voor 1 januari van het nieuwe kalenderjaar te gebeuren per e-mail aan secretaris@rsfeva-klasse.nl.

Ook lid worden?

  Ouders of verzorgers kunnen een kind via onderstaand inschrijfformulier aanmelden voor lidmaatschap van RS Feva Klasse Nederland. Per formulier kun je één kind als (zeilend) lid aanmelden. Wil je meerdere kinderen aanmelden, vul het formulier dan meerdere keren in.

  Ik wil lid worden van RS Feva Klasse Nederland*
  JaNee

  Ik ga akkoord met automatische incasso van de contributie van de vereniging RS Feva Klasse Nederland.*
  JaNee

  Ik ga akkoord met het gebruik en plaatsen van de naam en/of foto’s, afbeeldingen en video’s van mijn kind op de website en/of andere marketinguitingen en sociale media-accounts van RS Feva Klasse Nederland.*
  JaNee

  Ik ben ten minste 18 jaar op het moment van invullen van dit formulier.*
  JaNee

  Ik heb het privacybeleid gelezen en ga akkoord.

  Terug naar Over ons