Algemene Ledenvergadering op 29 januari in Huizen

16 januari 2023 om 10:52

De Feva Klasseorganisatie houdt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op zondag 29 januari vanaf 14.00 uur bij Coronel in Huizen. Ook is er weer een activiteit voor de zeilers en kunnen de ouders samen een borrel drinken.

De Algemene Ledenvergadering traditioneel gehouden bij Coronel in Huizen zal eindelijk na twee jaar weer live plaatsvinden. Samen kunnen we dan terugblikken op mooi 2022 en nieuwe plannen maken. Het jaarprogramma voor de zeilers van 2023 zal tijdens de ALV worden gepresenteerd, dus daar wil je bij zijn.

Nieuw bestuur

Na drie intensieve jaren treedt het bestuur terug. We kunnen verheugd melden dat we tijdens de ALV een nieuw bestuur zullen voordragen. Bart van Dartel, Uco Sonnenberg, Alex Engler, René Frederick, Bas Mettivier Meijer, Gerhard van der Top en Matijn Werkhoven zullen de taken van het huidige bestuur overnemen vanaf de ALV. Het oude en het nieuwe bestuur van de Klasseorganisatie werken momenteel al samen met de hoofdtrainers intussen aan de invulling van de zeilkalender van 2023.

Lasergamen

Na de ALV is er voor alle zeilers een leuke activiteit: lasergamen. Om ervoor te zorgen dat ze bij Coronel weten hoeveel mensen er meedoen, moet je je even opgeven via dit formulier in deze link.

Vanuit het bestuur van de Klasseorganisatie wensen we iedereen een mooi zeiljaar 2023.

Arjan, Daniëlle en Elvira