Feva opstapdag op 17 september in Wolphaartsdijk (Zeeland)

9 september 2023 om 13:48

Op 17 september organiseren Regio Zuid van de RS Feva Klasseorganisatie en Watersport Vereniging Wolphaartsdijk (WSVW), een Feva en Splash opstapdag. Zeilers in Zuid-Nederland vanaf 12 jaar kunnen dan kennismaken met deze mooie tweepersoons zeilboot.

De opstapdag biedt een leuke praktijkervaring voor de zeilers inclusief uitleg over het wedstrijdzeilen. Ook is er informatief programma voor de ouders. De dag duurt van 10-15 uur. Aanmelden voor deze gratis middag in Wolphaartsdijk kan hier.

De RS Feva is een ideale tweepersoonsboot voor zeilers vanaf 12 jaar. Je leert samenwerken, balans en ‘vliegen’ met een gennaker. De boot is daarmee een ideaal vervolg op de Optimist komt. Met ervaring in de Feva stromen veel zeilers door naar de 29er, RS500 en Olympische 49er.

Informatie en aanmelden: WSVW

Meer weten over de Feva?

Kun je niet komen op 17 september of woon je niet in Zuid-Nederland? De Feva Klasseorganisatie gaat meer opstapdagen organiseren. Of heb je andere vragen over zeilen in een Feva. Vul het contactformulier in als je meer wilt weten over deze leuke klasse.

Contact