Inschrijving RS Feva Worlds 2024 in Bruinisse is geopend

31 december 2023 om 16:16

De inschrijving voor de RS Feva World Championships 2024 in Bruinisse is geopend! De organisatie van dit geweldige jaarlijkse internationale zeilevent is aan Nederland toegekend, dus dat wordt een groot feest voor de Nederlandse Feva-zeilers. Wil je ook meedoen, meld je dan bij RS Feva Klasse Nederland.

De RS Feva Worlds worden van 26 juli tot en met 1 august 2024 gehouden in de mooie kustomgeving van het Zeeuwse Bruinisse. Het event bestaat jaarlijks uit spannende races, gezellige sociale activiteiten en veel plezier voor alle zeilers, coaches en andere betrokkenen. Na het succes van 2023 met 211 inzendingen in Follonica, Italië is de (hoopvolle) verwachting dat dit aantal in 2024 wordt overtroffen.

Doe mee met Team NED

RS Feva Klasse Nederland brengt alle Nederlandse Feva-zeilers samen in Team NED en rekent op een groot Oranje team. Samen bereiden we ons voor op het event, organiseren we trainingen op de locatie in de dagen voorafgaand aan het toernooi en trekken we samen op tijdens het toernooi zelf. Kijk hier voor een impressie van de RS Feva Worlds 2023 in Follonica, Italië

Wil je ook aansluiten bij Team NED, laat het ons weten via het contactformulier op de homepage of mail naar het bestuur van RS Feva Klasse Nederland.

Bruinisse

Bruinisse is dit jaar dus het decor van dit internationale zeilevenement voor de RS Feva-klasse, een populaire tweepersoons wedstrijdboot voor jonge zeilers. De RS Feva Worlds onderscheidt zich van andere evenementen door de nadruk op plezier. De concurrentie op het water mag dan wel hevig zijn, na de wedstrijden draait het om genieten, je zeilvaardigheden laten zien en internationale contacten leggen. Het event heeft blijvende herinneringen en gedeelde ervaringen voor alle Feva-zeilers.

Aanmelden: RS Feva International