RS Feva Masterclass bij KWS Sneek op 16-17 maart – meld je aan

24 februari 2024 om 16:05

RS Feva Klasse Nederland organiseert op 16-17 maart een 2-daagse masterclass bij KWS in Sneek voor Nederlandse Feva-zeilers. Een deel van de trainingen staat onder leiding van Dirk Nico Bennen, voormalig NTT coach high performance en lifestylecoach. Het weekend is inclusief een overnachting op het starteiland. Gedetailleerde informatie over het weekend krijg je na aanmelding.

Progamma op hoofdlijnen

De Masterclass is twee dagen inclusief een overnachting. De trainingen beginnen op zaterdag rond 11.00 uur, dus zorg ervoor dat je je boot hebt opgetuigd en dat je klaar bent voor de voorbespreking. Zaterdag ga je veel varen en is er een avondprogramma onder leiding van Dirk Nico Bennen, voormalig NTT-coach high performance en lifestylecoach.  Op zondag gaan we uiteraard weer veel het water op en zullen we rond 15.00 uur afronden.

Teambuilding Team NED

Een belangrijk onderdeel van de masterclass is teambuilding van Team NED in de aanloop naar het WK in Bruinisse. Ook leer je tijdens het weekend veel andere Feva-zeilers kennen en kun je veel van elkaar leren. Dus ook als je zaterdag wat later op de dag komt, kun je toch nog meedoen aan de teamactiviteiten, overnachten, en zondag samen lekker het water op.

Hulpouders gezocht

Gedurende het weekend is er ook behoefte aan een aantal ouders die de trainers willen ondersteunen met hand-en-spandiensten. Wil je meehelpen om de masterclass voor de zeilers tot een succesvol weekend te maken, meld je dan via aan bij RS Feva Klasse Nederland of vermeld het in het formulier bij je aanmelding. Laat het ook weten als je een deel van het weekend kunt helpen.

Aanmelden

Deelname aan deze 2-daagse masterclass is mogelijk voor alle Feva-zeilers in Nederland en kost € 95,00 per zeiler. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Na je aanmelding ontvang je vanuit RS Feva Klasse Nederland alle belangrijke informatie, waaronder de locaties en een gedetailleerd programma.

Vragen?

Zeil je al in een van de regio’s en heb je nog vragen, dan kun je terecht bij je trainers. Ben je nieuw in het Feva-zeilen wil je ook meedoen, meld je dan even bij RS Feva Klasse Nederland via mail of het contactformulier.

Aanmelden RS Feva Masterclass (16-17 maart)

    Ja, ik kom

    Beide dagenzaterdagzondag

    Ja

    JaNee