RS Feva Masterclass in Bruinisse op 8-9 juni – meld je aan

20 mei 2024 om 15:54

RS Feva Klasse Nederland organiseert op 8-9 juni een 2-daagse masterclass bij Aquavitesse in Bruinisse voor Nederlandse Feva-zeilers. Op zaterdagavond is er een Meteo-Clinic van meteo-expert Wouter Stiphout. Het weekend is inclusief een overnachting en gedetailleerde informatie krijg je na aanmelding.

Programma op hoofdlijnen

De Masterclass duurt twee dagen en geldt als een goede voorbereiding op de RS Feva Worlds die ook in Bruinisse worden gevaren. De trainingen beginnen op zaterdag rond 11.00 uur, en dan ga je natuurlijk veel varen onder leiding van de trainers van de diverse regio’s. Ook op zondag ga je weer veel het water op en zullen we rond 15.00 uur afronden. De tweedaagse masterclass inclusief een overnachting.

Teambuilding Team NED

Een belangrijk onderdeel van de masterclass is teambuilding van Team NED in de aanloop naar het WK in Bruinisse want je leert tijdens het weekend veel andere Feva-zeilers uit het Nederlandse team kennen. Je kunt ook zaterdag einde dag aansluiten, dan kun je toch nog meedoen aan de teamactiviteiten, overnachten, en zondag samen lekker het water op.

Meteo-clinic

Op zaterdag is er in het avondprogramma een Meteo-Clinic van Wouter Stiphout. Wouter is behalve topzeiler ook werkzaam bij het VSL National Metrology Institute. Hij kan je dus alles vertellen over het weer in het algemeen en natuurlijk specifiek voor het zeilen. Ook zal Wouter ingaan op specifieke zaken rond het weer in Bruinisse wat later in de zomer de locatie is voor het WK.

Hulpouders gezocht

Gedurende het weekend is er ook behoefte aan een aantal ouders die de trainers willen ondersteunen met hand-en-spandiensten. Wil je meehelpen om de masterclass voor de zeilers tot een succesvol weekend te maken, meld je dan aan bij RS Feva Klasse Nederland of vermeld het in het formulier bij je aanmelding. Laat het ook weten als je een deel van het weekend kunt helpen.

Aanmelden

Deelname aan deze 2-daagse masterclass is mogelijk voor alle Feva-zeilers in Nederland en kost € 95,00 per zeiler. Je kunt ook zaterdagmiddag of -avond aansluiten. Dan kun je meedoen aan het avondprogramma (onder andere de meteo-clinic), overnachten en dan ben je lekker op tijd om zondag te kunnen meetrainen. Eén dag meedoen, kost € 80,00 per zeiler.

De inschrijving is gesloten.

Vragen?

Zeil je al in een van de regio’s en heb je nog vragen, dan kun je terecht bij je trainers. Ben je nieuw in het Feva-zeilen wil je ook meedoen, meld je dan even bij RS Feva Klasse Nederland via mail of het contactformulier.