Artikel in COMBI krant over zeilen met Feva

10 augustus 2023 om 13:07

De Feva Klasseorganisatie heeft eerder deze zomer een bijdrage gemaakt voor de COMBI krant die recent is verschenen.

Het artikel in deze krant gaat onder andere over varen in een Feva en de mogelijkheden voor jonge zeilers op recreatief of wedstrijdniveau. En natuurlijk is er ook aandacht voor het WK in Follonica.

De COMBI krant is een initiatief van de wedstrijdorganisaties en klassenorganisaties die betrokken zijn bij zeilwedstrijden en trainingen voor de jeugd in Nederland. De krant wordt gemaakt in samenwerking met het Watersportverbond. De COMBI krant geeft informatie voor beginnende zeilers en surfers (en hun ouders!). Er zijn verhalen over alle zeilklassen voor jongeren. Je kunt ook lezen hoe zeilers de stap kunnen maken richting de wedstrijdsport en wat daar zo leuk aan is.

Afrodite Zegers

In de krant staat ook een prachtig artikel over Afrodite Zegers, geen onbekende onder de Feva-zeilers. Ze vertelt daarin over haar tijd als jong meisje, haar Olympische ambities en hoe ze die heeft waargemaakt tijdens maar liefst twee Olympische Spelen. Afrodite is medio augustus ook actief in de 470-klasse tijdens het Allianz WK Zeilen in Scheveningen.

Verder lezen: Watersportverbond

Meer weten?

Wil je meer weten over varen in een Feva, laat het weten aan de Feva Klasseorganisatie via dit formulier.

    Ik zeil al in een RS FevaIk wil gaan zeilen in een RS Feva