RS Worlds 2023 Follonica

De RS Feva World Championships wordt dit jaar georganiseerd in het Italiaanse Follonica. Traditioneel zijn veel Nederlandse Feva-zeilers van de partij. Wil je ook meedoen, dan ben je uiteraard van harte welkom.

Nederlandse Feva-zeilers doen tussen 20-28 juli als Teams NL mee aan RS Feva Worlds in Follonica. Van 20-22 juli trainen de zeilers als team met de coaches en van 24-28 juli zijn de wedstrijden. Net als vorig jaar in Weymouth, wordt het zeker weer een super leuk en leerzaam evenement.

Oproep aan zeilers en ouders

Alle zeilers in de Feva-klasse kunnen meedoen. Vanuit de Klasseorganisatie zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de zeilers, coaches en ouders. Met een inventarisatie-formulier willen we in beeld krijgen wie er (zeker of misschien) meegaan. Daarom willen we zeilers en ouders vragen dit formulier in te vullen. Ook als je het nog niet zeker weet. Met deze informatie kunnen we gerichter naar zeilers en ouders communiceren, iedereen op de hoogte houden van de organisatie en mogelijk tips met delen. Het is nog geen minuutje werk, dus vul het meteen in!

Ga jij mee naar het WK in Follonica?

Team NL bij Feva Worlds 2022 in Weymouth

De Feva Worlds waren in 2022 in Weymouth, Engeland. Bijna 50 Nederlandse zeilers deden mee in deze prachtige haven die tien jaar eerder het toneel was van de zeilwedstrijden van de Olympische Spelen.